Din krop - Dit valg

Align Footwear

Køb Align Footwear i Vejle

Revolution inden for indlægssåler

Vores indlægssåler har allerede hjulpet flere end 300.000 tilfredse og virkelig glade kunder i hele Europa.

Vores tre-punktsteknologi er en patenteret og innovativ revolution inden for indlægssåler, som er udviklet af en amerikansk fysioterapeut i samarbejde med en dansker. Her har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32%, og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%.

Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.

Align Footwear-indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt, du tager, mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Sålerne kan bl.a. være med til at afhjælpe:

 • Nedsunken forfod
 • Platfod
 • Hælspore
 • Pronation eller supination: skæv gang
 • Inflammation i hælpuden
 • Overbelastning af foden
 • Gentagende belastninger af foden

5 gode råd til at have det godt med dine fødder:

 • Gå ikke med fodtøj, der strammer eller har en dårlig pasform – det samme gælder høje hæle og klipklappere
 • Sørg for, at arbejds- eller sportsfodtøj passer perfekt – gå altid med sko, der passer til situationen
 • Overvej indlægssåler fra ALIGN Footwear til at støtte foden
 • Klip tåneglene regelmæssigt og vær opmærksom på indgroede negle. Kan du ikke selv klare den del, kan du booke en tid til fodbehandling ved min kollega og samarbejdspartner Staun Skincare v/Jeanette – du kan læse mere på www.staunskincare.dk
 • Vær opmærksom på, at fødderne ændrer sig med alderen (typisk i 40-50-årsalderen), og at bestemte typer fodtøj muligvis skal udskiftes.

Man kan ændre belastningen af især fodled, knæled, hofteled og rygsøjlen ved at have fokus på korrekt fodstilling. Når dine fødder og ankler står i en lige og naturlig position, vil det også rette op på dine knæ, hofte og ryg. Samtidig har det den effekt, at unødigt pres på muskler, led, knogler og sener undgås, idet kropsvægten også er optimalt afbalanceret. Ved at undgå traditionelle pelotter, kiler og svangstøtter, vil det give en sund bevægelighed for din muskulatur under foden. Fødderne kommer til at arbejde mere naturligt, så alle fodmuskler bruges, hvilket også styrker eksempelvis en nedsunken forfod.

“Med disse indlægssåler har du altid garanti for, at du ikke spilder dine penge… vi giver dig nemlig 60 dage “pengene tilbage”-garanti!”

Sålerne kan tilmed vaskes:

A. I en vaskebalje med sæbe i lunkent vand – brug en blød børste, skyld sæben grundigt ud og tør efter med en klud. Lad sålerne lufttørre med bagsiden opad.

B. Opvaskemaskinen på glasprogrammet – max temp. 30-45 grader.

C. Vaskemaskine på uldprogram – max 40 grader og lufttørres med
bagsiden op.

Align Footwear-indlægssålerne henvender sig til de mere end 80% af verdens befolkning, som dagligt har udfordringer med deres krop og fødder. Disse indlægssåler kan benyttes af børn, unge, kvinder og mænd, som ønsker en aktiv dagligdag og arbejdsdag – og er brugbare i alle former for fodtøj.

Sålerne kan købes her i klinikken og koster 499 kr.

Align Footwear i Vejle
Align Footwear i Vejle
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Din Krop – Dit Valg, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger om mine behandlinger eller ønsker at booke en tid. Jeg ser frem til din henvendelse og til at hjælpe dig på min klinik i Vejle!